Kom met ons in contact!

  Inspiratiehub

  De inspiratiehub bij Kemperink is dé plek vol inspiratie en expertise. Het is een belangrijk onderdeel bij Kemperink. Zodanig dat er een apart logo voor gemaakt is. Wil je graag jouw ideeën bespreken, heb je een doorslaggevende factor nodig óf heb je simpelweg nog enkel geen idee? Onze inspiratiehub is er voor jou!

  Scroll verder

  Alles op één plek

  Voor ons betekent de inspiratiehub een plek waar jij jouw project direct compleet maakt. In onze inspiratiehub kies je de juiste partij(en) die tot een succes leiden. Alles op één plek én afgestemd op jouw wensen. Zien wij elkaar snel in onze inspiratiehub?

  Heb je interesse? Wij nemen alle tijd voor jou!

  Daarom werken we op afspraak. Geniet van een goeie bak koffie (of thee), laat je inspireren door de voorbeelden in onze showroom en bespreek je ideeën met een expert. Je gaat pas weg als al je vragen beantwoord zijn.

  Maak een afspraak
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico