Kom met ons in contact!

  Houthandel

  Heb je hout voor een schutting, veranda, vlonder, gevel of buitenverblijf nodig? Kom dan even langs in onze houthandel. We hebben een ruim assortiment, dus er zit altijd wel iets bij dat perfect bij jouw project past.

  We hebben een enorme voorraad

  Daarom hoeven we bijna nooit nee te verkopen. Wij snappen ook wel dat je meteen wilt beginnen als je inspiratie hebt. Daarom bij ons geen lange levertijden.

  We geven je vrijblijvend advies

  Voor jou is de plaatsing of de montage waarschijnlijk geen dagelijks werk. Voor ons wel. Daarom adviseren we je persoonlijk, want iedere situatie is anders.

  En we helpen je natuurlijk bij de uitvoering

  Besteed je de montage toch liever uit? Ons professionele bouwteam gaat graag voor je aan de slag. Van schutting tot vlonder en van gevelbekleding tot buitenverblijf: je kunt rekenen op hun vakkennis en vaardigheid.

  Je krijgt bij ons alle tijd en aandacht

  Daarom werken we op afspraak. Geniet van een goeie bak koffie (of thee), laat je inspireren door de voorbeelden in onze showroom en bespreek je ideeën met een expert. Je gaat pas weg als al je vragen beantwoord zijn.

  Maak een afspraak
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico