Kom met ons in contact!

  Onze historie

  Wij zijn de derde generatie Kemperink met een bedrijf in de bouw en de houthandel. We nemen je even mee in onze geschiedenis.

  Scroll verder

  Kemperink anno 1924

  Opa Bernard Kemperink startte het bouwbedrijf in 1924. Hij bouwde vooral kerken, kloosters en boerderijen met schuren.  Kemperink anno 1964

  In 1964 kwam zijn zoon Gerrit in het bedrijf. Samen bouwden ze huizen, bedrijfshallen en kantoorgebouwen. Hun specialiteit? De bouw van koel-, vries- en slachthuizen. Gerrit kwam dan ook regelmatig met een lekkere biefstuk thuis.


  Kemperink anno 1996

  In 1996 deed Gerrit een stapje terug; hij maakte ruimte voor zijn zoon Wouter en schoondochter Silvia. Zij breidden het bouwbedrijf uit met een houthandel en ze verkochten toen ook schuttingen, vlonders, pergola’s en hout. In 2008 kwam daar de verkoop en productie van houten bijgebouwen en buitenverblijven bij.  Kemperink anno 2006

  In 2006 stapte Gerrit uit de zaak. Het bouwbedrijf en de houthandel werden samengevoegd in één bedrijf: Kemperink Inspirators in hout.


  Kemperink anno 2020

  En nu werken we samen met ons enthousiaste team aan diverse projecten én we leveren de benodigde materialen. Geen project, klant of dag is hetzelfde. En dat maakt ons werk zo leuk. Natuurlijk zijn we hartstikke trots als we een mooi project afronden, maar het meest blij zijn we met tevreden klanten. Daar doen we het voor. Elke dag weer.

  Heb je interesse? Wij nemen alle tijd voor jou!

  Daarom werken we op afspraak. Geniet van een goeie bak koffie (of thee), laat je inspireren door de voorbeelden in onze showroom en bespreek je ideeën met een expert. Je gaat pas weg als al je vragen beantwoord zijn.

  Maak een afspraak
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico