Kom met ons in contact!

  Ontwerp

  Kemperink is dé inspirator in hout. Je haalt bij ons materialen, maar ook een berg kennis. Door onze ervaring, kennis en creativiteit ontwikkelen wij vakkundige ontwerpen voor verschillende soorten bijgebouwen. Wij denken dus al te graag met je mee in jouw ontwerp. Hierbij gaat het om een schets van een bijgebouw, maar ook als je wat advies nodig hebt staan wij voor je klaar.

  Onze ontwerper is bouwkundig onderlegd, creatief en heeft veel ervaring. Voor bouwkundige vraagstukken heeft hij een oplossing. Heb je inspiratie nodig of wil je een korte persoonlijke introductie? Onze showroom is ten alle tijden geopend! Mocht je meer interesse hebben dan kan er geheel vrijblijvend een afspraak worden gemaakt.  Werkwijze

  We trappen af met een persoonlijk gesprek met onze ontwerper. Tijdens dit gesprek worden al jouw wensen en eisen besproken. Ook de mogelijkheden op de kavel worden bekeken. Indien nodig gaat onze ontwerper naar de locatie toe om een goed beeld te krijgen van de situatie. Op basis van deze informatie gaan wij voor je aan de slag! Alle tarieven worden vooraf meegedeeld.


  We starten met een schets op basis van een 2D- en 3D -ontwerp. Wanneer deze gereed is, wordt een tweede gesprek gepland om het ontwerp door te nemen. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij het definitieve ontwerp. Indien wenselijk maken wij bij dit ontwerp een kostenraming, bouwkundige werktekeningen en/of een lichtplan voor het bijgebouw. Kortom, er is heel veel mogelijk!

  Interieurontwerp bijgebouwen

  Hoe zit het dan met de binnenkant van een bijgebouw? Bij Kemperink hebben wij alles in huis en maken we ook interieurontwerpen. Hierbij geven wij advies in kleur, licht en inrichting. Bij een interieurontwerp starten we ook met 2D en 3D ontwerpen en zijn er veel verschillende mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico