Kom met ons in contact!

  Over Kemperink

  De combinatie van bouw en hout. Dát maakt ons bedrijf uniek. Je haalt bij ons materialen én expertise. We denken met je mee over het ontwerp, we leveren de materialen én we voeren je bouwproject uit. Zo heb je met maar één partij te maken en dat maakt het overzichtelijk en praktisch.

  Scroll verder


  Welke vraag je ook hebt: wij hebben het antwoord.

  Niet alleen omdat we de theorie kennen, maar ook omdat we je vragen dagelijks in de praktijk tegenkomen.

  Wat onze ogen zien, dat maken onze handen

  En waarom zouden we jou daarmee niet inspireren? Dat doen we niet alleen, maar samen met een ijzersterk team van enthousiaste medewerkers. Met zijn allen bedenken we creatieve antwoorden op al je vragen over houten buitenoplossingen.

  Onze werkwijze

  1. Kennismaking
  Je hebt een leuk plan en misschien heb je zelfs al inspiratie opgedaan in onze showroom. Dan is het tijd voor een vrijblijvend gesprek met Wouter. Dat doen we op afspraak, zodat we alle tijd voor je hebben.

  2. Plan van aanpak
  We gaan aan de slag met de informatie je ons gegeven hebt. Je krijg een duidelijke offerte. Die werken we per onderdeel uit, zodat je precies weet wat je investering voor elk onderdeel is.

  3. Tweede gesprek
  Tijdens dit gesprek bespreken we de offerte en de tekening. Moet de veranda toch een metertje breder? Dat kan! Wil je toch een extra raam in je tuinhuis? Doen we! Je gaat pas naar huis als je helemaal tevreden bent. Je leest alles thuis op je gemak door.

  4. Akkoord
  Gefeliciteerd! We gaan je plannen uitvoeren. We kunnen ons voorstellen dat je staat te trappelen om te beginnen. Daarom beginnen we direct na je akkoord met de planning, het verder uitwerken van de tekeningen en de bestellingen.

  5. Uitvoering
  Als wij voor je aan de slag gaan, dan garanderen we je een vlotte en efficiënte uitvoering. We hebben alles immers al voorbereid én we beschikken over een montageteam met diverse specialisten en vakmannen. Een totaalpakket dus!

  6. Resultaat
  Je idee is werkelijkheid geworden! Samen lopen we alles nog even na, zodat we de laatste puntjes op de i kunnen zetten. Heb je naderhand nog vragen, dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.

  Heb je interesse? Wij nemen alle tijd voor jou!

  Daarom werken we op afspraak. Geniet van een goeie bak koffie (of thee), laat je inspireren door de voorbeelden in onze showroom en bespreek je ideeën met een expert. Je gaat pas weg als al je vragen beantwoord zijn.

  Maak een afspraak
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico