Kom met ons in contact!

  Projecten

  Heb je plannen voor een buitenverblijf, aanbouw aan de woning, poolhouse of chill-ruimte? In zes overzichtelijke stappen nemen we je mee van plan tot oplevering. Het resultaat? Een op maat gemaakt project. Precies zoals jij het wilt. En natuurlijk met de kwaliteit en de exclusiviteit waar we om bekend staan.

  Over jou

  Op vakantie doen we het bijna allemaal: lekker buiten zitten tot ’s avonds laat. Kaarsjes aan, wijntje erbij en kom maar op met de olijven en de nootjes. Maar waarom zou je dat alleen in het buitenland doen? Het kan toch ook gewoon in je eigen tuin?

  Hoe dan?

  Heel simpel. Het idee is het belangrijkste. Of je nu helemaal blanco bent of dat je met een moodboard en kleurstalen komt: het maakt ons niet uit. In alle gevallen helpt Wouter je met het uitwerken van je idee. Hij vertaalt je wensen naar een ontwerp met tekeningen. En dat kan ie hartstikke goed, want hij kent de theorie én de praktijk. En is ook nog eens erg creatief.

  En wie gaat het dan bouwen?

  Aan jou de keuze. Ben je zelf handig of ken je iemand met twee rechterhanden en voldoende tijd? Dan leveren wij je alles wat je nodig hebt en dan wensen we jullie heel veel bouwplezier. Heb je vragen, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Laat je de bouw liever aan een prof over, dan staat ons deskundige bouwteam voor je klaar.

  Kortom:

  Je kunt kiezen voor:

  1. een op-maat-gemaakt ontwerp door ons ontwerpteam
  2. informatie en advies van ons specialistenteam, dat bestaat uit Wouter (bouwkundige), Roy (calculator) en Erik (bouwkundig tekenaar)
  3. de levering van alle benodigde materialen, waarbij je zelf monteert
  4. montage door het professionele bouwteam van Kemperink

  Keuzestress?

  Je krijgt bij ons alle tijd en aandacht. Daarom werken we op afspraak. Geniet van een goeie bak koffie (of thee), laat je inspireren door de voorbeelden in onze showroom en bespreek je ideeën met een expert. Je gaat pas weg als al je vragen beantwoord zijn. Maak een afspraak!

  Afgeronde projecten

  Toe aan wat inspiratie? Of ben je benieuwd welke projecten wij eerder afgevinkt hebben voor onze klanten? Bekijk hieronder gerust onze afgeronde projecten. Van een modern buitenverblijf tot aan een houten kapschuur, wij regelen alles voor je op maat gemaakt!

  Nog meer inspiratie nodig?

  Dat kan! Volg ons kanaal via Pinterest om nog meer inspiratie op te doen voor de mooiste bijgebouwen van Kemperink.

  Bekijk pinterest

  Je krijgt bij ons alle tijd en aandacht

  Daarom werken we op afspraak. Geniet van een goeie bak koffie (of thee), laat je inspireren door de voorbeelden in onze showroom en bespreek je ideeën met een expert. Je gaat pas weg als al je vragen beantwoord zijn.

  Maak een afspraak
  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico